Kategorier
Bingo

Vinn en kryssning samtidigt som du spelar bingo online!

Hos Caliber Bingo så pågår så många olika kampanjer att man omöjligt kan hålla koll på alla samtidigt. Det finns alltid något riktigt bra att ta del av och bland alla slags erbjudanden så hittade vi en tävling där priset är en fantastisk kryssning från Florida till Karibien! Den som vinner tävlingen får ta med sig en person och ha en helt underbar semester där kryssningen går förbi flera Karibiska öar. Man stannar till i varje hamn så du kommer ha tid till att besöka och utforska var öarna har att erbjuda vilket vi kan garantera kommer bli riktigt spännande!

Kryssningstävling hos Caliber Bingo
Vinn en kryssning samtidigt som du spelar bingo!

Hur du deltar i kryssningstävlingen
Att delta i den här tävlingen är mycket enkelt och om du är en bingospelare så har du inget att förlora om du ändå spelar bingo på nätet. Du registrerar helt enkelt ett konto på Caliber bingos webbsajt och därefter sätter du in minst 100 kr som du kan spela bingo för. Du kommer sedan att hitta en länk till kryssningstävlingen där du bara behöver skriva in ditt användarnamn för att delta i tävlingen.

Du belönas med bingobonusar
Samtidigt som du gör din insättning så kommer du få en fin insättningsbonus på 100 kr men det är inte allt, direkt efter att du skapat ditt konto genom registreringen så får du även 10 kr gratis. Så du kommer alltså ha 210 kr att spela bingo för efter att du gjort en insättning på 100 kr.

Få din bingobonus och delta i kryssningstävlingen, klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *