Kategorier
Bingo Gratis Bingo-Pengar

Vinn 50,000 kr helt gratis, skapa bara ett bingokonto här!

Det är väl ingen som vill vinna en riktigt storbingo-jackpott på över 50,000 kr? Det har man ju ingen användning av. Skämt åsido, Piggy Bingo har en riktigt stor jackpott i bingorummet som heter 1001 så inom en snar framtid så kommer dom ha en riktigt lycklig vinnare av en rejäl summa pengar.

Piggy Bingo är en bingosajt som funnits i flera år och den är riktigt populär i Sverige så det spelar ingen roll vilken tid man väljer att logga in och spela, det finns alltid andra bingospelare online som man kan chatta med samtidigt som man spelar bingo om man känner för det. Och på tal om chatt så håller bingovärdarna ibland så kallade chattspel där möjligheten att vinna extra bonuspengar att spela bingo för finns.

Piggy Bingo
Piggy Bingo har en riktigt stor jackpott

Värt att nämna är att det inte enbart finns bingospel hos Piggy Bingo, det finns även massor av spelautomater där vissa av dom också har jackpottar som är riktigt stora!

100 kr gratis för nya spelare
Piggy Bingo har ett riktigt attraktivt erbjudande för nya bingospelare som funderar på att registrera sig på deras webbsida. Det är nämligen så att alla nya spelare som skapar ett helt gratis konto får 100 kr att spela bingo för direkt! Det innebär att du har chansen att spela bingo om jackpotten som just nu är väldigt stor, över 50,000 kr!

Så det här är vad man kallar en ”no brainer” på Engelska, det är bara att surfa till Piggy Bingo och skapa ett konto och börja att spela bingo. För det är väl ingen som tackar nej till så mycket pengar helt gratis?

Aktivera din gratis bonus på 100 kr hos Piggy Bingo genom att klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *