Kategorier
Bingo

Vilken är den bästa bingosajten?

Det finns mängder av bingosajter att välja bland, de senaste åren har de växt upp som svampar ur marken! Men hur vet man vilken som man ska välja att spela bingo på? Vilken är helt enkelt den bästa bingosajten? Svaret är att det finns många dåliga bingosajter som man bör undvika men det finns minst lika många bra och seriösa bingosajter också och det är dessa bra bingosajter som vi tipsar om i den här korta artikeln.
De flesta av de bingosajter erbjuder någon form av gratis bonus när man registrerar sig och därför kan man prova på att spela bingo utan någon kostnad!

Maria Bingo
Maria Bingo
Maria Bingo är Sveriges största bingosajt. Med en extremt hög kvalitet och ett riktigt bra utbud av olika bingospel så kommer den stanna på toppen ett bra tag framöver. Maria Bingo är utan tvekan ett riktigt bra val för både nybörjare och mer erfarna bingospelare. Det finns alltid massor av spelare aktiva dygnet runt i chatten och om du skulle behöva hjälp med något så finns det även support dygnet runt som hjälper dig med ditt bekymmer.

Registrera dig hos Maria Bingo och få 50 kr!

Guldbingo
Guldbingo
Om man jämför med Maria Bingo så är Guldbingo en ny bingosida men den har snabbt vuxit sig stor och populär bland Svenska bingospelare. Här finns det massor av olika sorters bingospel så utbudet är väldigt bra. Och precis som hos Maria Bingo så finns det andra spelare som spelar dygnet runt!

Få 100 kr gratis hos Guldbingo, klicka här!

Kanske har du sett JackpotJoys reklam på TV? Det är en ny och fräsch bingosajt som ger nya spelare en stor bonus, läs mer om Jackpotjoys bonusar här!

Och man får givetvis inte glömma bingosidan med det roliga namnet, nämligen Piggybingo! Precis som hos Guldbingo så får man 100 kr vid registreringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *