Kategorier
Bingo

Spela bingospel online hos Amorbingo! (Stor bonus just nu!)

”Stor spelglädje i en mångspråkig miljö” är något som Amorbingo vill bjuda sina medlemmar på. Bolaget är en av de största aktörerna för bingospel i Europa, de är ett varumärke som tillhandahålls av Unibet och har höga minimumvinster på sina spel och en hel del fina chattvinster. Här hittar du över 2 miljoner i bingovinster varje dag.

Du kan bland annat prova på Speed Bingo som innebär snabba ryck såväl som snabba pengar, i detta spel har dom nämnligen garanterade vinster på 50.000kr om dagen plus andra stora vinster varje dag. Är du ute efter ännu mer än så så kan du ta sikte mot det populära bingospelet Studio 60 som har öppet 24 timmar om dygnet och det är också här du kan vinna den stora enorma eftertraktade Monster jackpoten.

Amorbingo - Registrerings-bonus

Sidan erbjuder mega jackpots flera gånger om dagen, med ett snitt på 650.000kr i vinster, och dom kör nya kampanjer varje vecka som ger dig större chans till att kamma hem någon av alla de storvinster som finns. Du hittar bland annat erbjudanden som ”Köp en bricka – få en gratis”, och vem vet – den extrabrickan kan vara just den brickan som blir din biljett till den eftertraktade jackpoten.

Samtidigt som du är i full gång med ditt bingospel och bollarna är rullande så bjuder chattmoderaterna på olika spel i chatten, genom dom kan du vinna ännu fler spännande priser medans du väntar på att brickan ska bli full. Chattmästaren startar något av de chattspel som finns genom att skriva namnet på det, därefter är det bara för dig att delta genom att till exempel skriva din födelsedag – om det nu är det spelet som körs. Du kan läsa om alla spel och vilka regler som finns enkelt på deras hemsida under ”Bingo Chattspel”.

Registrera dig idag så får du upp till 100% i insättningsbonus upp till 1000kr, klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *