Kategorier
Bingo Gratis Bingo-Pengar

Spela bingo på nätet med din IPad och iPhone! (50 kr gratis!)

Har du en IPad eller en iPhone och känner dig riktigt sugen på att spela bingo på nätet så ska vi passa på att tipsa om en ny Svensk bingosida där man får 50 kr helt gratis att spela för efter att man registrerat ett nytt konto. Lysande Bingo heter den och den är helt anpassad för iPads och iPhones så här har du ett helt perfekt tillfälle att prova på att spela bingo helt gratis. Det är inte heller enbart för Apples produkter det fungerar bra utan alla de som har tablets eller mobiltelefoner som har Android kan också spela här.

Det finns både 90 och 70-bollarsbingo och det finns även många varianter av dessa båda så man har lite olika rum att välja bland.

Spela bingo hos Lysande Bingo
Spela bingo och visa upp dig i din webbkamera om du vill!

Det finns även massor av casinospel, spelautomater och andra roliga spel att välja bland. Vissa har stora jackpottar på flera miljoner som man givetvis kan känna sig sugen på att försöka vinna. Även bordsspel med bland annat Roulette, Blackjack och Baccarat finns tillgängligt.

Insättningsbonus + 50 kr gratis
Som vi nämnde så får man 50 kr direkt efter att man skapat ett konto helt utan att man behöver göra en insättning. Men gör man en insättning så finns det en väldigt stor insättningbonus att hämta. Sätter du till exempel in 100 kr så kommer du att ha 400 kr att spela för + de extra 50 kronorna.

Spela bingo här och få 50 kr efter registreringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *