Kategorier
Bingo

Spela Bingo Gratis, Vinn Riktiga Pengar

Bingon är en väldigt inspirerande bingosida. Med en väldigt fräsch design som får en att vilja utforska sidan mer har de lyckats. Första intrycket är väldigt positivt och när man sedan inser att Bingon matchar sin första insättning med 200 % på upp till 2000kr blir man bara ännu gladare. Efter sin första insättning matchar Bingon alla andra insättningar man gör med 50 %.

Bingon erbjuder alla medlemmar att spela bingo helt gratis och man kan vinna riktiga pengar.

Vad gäller utbudet har de det man förväntar sig. 75-bollars mönsterbingo, 75-bollars variant bingo och 90-bollars bingo är ett exempel på vad som erbjuds. Lägsta priset för en bricka är 1kr men det finns även gratis spel. Bingon delar nämligen ut 2500kr/dag i spel som är gratis at delta i. Bingon har som alla andra seriösa aktörer även chattbingo där värdar lottar ut extra priser och ser till att stämningen är hög bland spelarna, något som uppskattas av många.

Utöver bingo kan man på Bingon även spela på spelautomater och så kallade table-games, alltså roulette och blackjack etc.

Supporten på Bingon är bra, man skickar helt enkelt in sina frågor via ett formulär på hemsidan och får svar till sin mail relativt omgående. Det finns också många olika betalningsalternativ vilket underlättar. Det finns inte så mycket mer att säga annat än att Bingon rekommenderas till alla.

Besök Bingons webbsida och ta del av alla erbjudanden, klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *