Kategorier
Bingo

Rosabingo – Den nyaste bingosidan ger dig gratis pengar att spela bingo för!

RosaBingo.com erbjuder en fräsch men samtidigt nostalgisk känsla med sin formgivning och karaktär som påminner oss alla om en tid när bingo var den absoluta höjdpunkten på veckan för den hemkära och mysiga familjen i tv-soffan. Sidan är ny men inte oerfaren då dom erbjuder dig både bra erbjudanden som ny medlem såväl som aktiv medlem.

Trots att sidan är väldigt ny så har redan många spelare hittat vägen hit till vad dom själva kanske anser är slutet av regnbågen och du kan själv se hur många andra spelare som är aktiva i vilka spelrum när du loggat in på ditt konto, det verkar definitivt finnas många som trivs här och det är nog inte utan anledning!

Som ny medlem får du ta del av en bonus som ger dig 100kr att spela bingo för vilket är i topplaget när det gäller generösa erbjudanden för nya spelare, och idag är det verkligen det man är ute efter – chanser till vinster utan risk för förlust.

Rosabingo

När du känner dig redo att göra denna sida till din favorit och du vill bli en regelbunden spelare så behöver du inte fundera länge innan du kommer fram till hur det fungerar att göra överföringar till och från sidan. Här hittar du enkelt bland knapparna och får en bra översikt över ditt konto vad gäller både historik och nuvarande saldo. Du får dessutom hela 100% bonus på din första insättning, det vill säga dubbelt så mycket att spela för!

Du kan välja mellan flera olika insättnings och uttagningsmetoder, bland annat genom det populära alternativet att använda VISA kort eller Neteller men dessa är bara två av flera möjliga alternativ.

På sidan hittar du dessutom en blogg som kan följa för att aldrig missa något härligt erbjudande som kan vara just din väg till lite extra pengar i fickan, här kan vi tro att det kommer dyka upp massvis med roliga tävlingar och bonuskoder för dig att ta del av.

Skapa ditt konto hos Rosabingo och få 100 kr gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *