Kategorier
Bingo

OnlineBingo – Gratis Bingo Bonus!

Onlinebingo är en intressant bingosida där du får en bingo bonus när du skapar ett nytt konto. Man möts av en vacker och simpel design som inbjuder till att utforska sidan ytterligare. När man registrerar sig får man 50kr och sin första inbetalning matchar Onlinebingo med 200 %. De ger dig även 50 % extra på din andra insättning på upp till 600kr. Bonusen är väldigt konkurrenskraftig, registreringen är smidig och du kan genast börja använda dina 50 kronor. Som om inte det vore nog har Onlinebingo regelbundet kampanjer igång, som till exempel torsdagsjackpott där man garanterar en jackpott på minst 50.000kr.

På Onlinebingo hittar man de mesta i bingoväg, det finns brickor för så lite som 50 öre. Välj mellan de vanliga 90-bollars eller 75-bollars bingo och hoppas på turen. Varje dag anordnar chattvärdarna på Onlinebingo chattspel med extra bonusar och priser och som om inte det vore nog kan man därefter spela på spelautomater där jackpotten kan smaka riktigt bra lagom till morgonkaffet. Eller varför inte prova en skraplott. Alla medlemmar får nämligen en gratis skraplott varje dag, så vinner man inte idag har man alltid en ny chans imorgon.

Sidan erbjuder säkra insättningsmetoder, antingen med kreditkort, moneybookers eller neteller. Om man har en fråga eller undrar över något kan man ringa deras kundtjänst dygnet runt.

Registrera ditt konto hos OnlineBingo här, det är helt gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *