Kategorier
Bingo

Mariabingo – Gratis Pengar!

Mariabingo är en väldigt trevlig bingosida som erbjuder många olika sorters spel. Sidan är störst i Sverige på bingo vilket är mycket förståeligt med tanke på deras kärlek för bingo kombinerat med mycket förmånliga bonusar. När man registrerar sig som medlem får man 50kr gratis och vid sin första insättning dubblar Mariabingo insättningsbeloppet på upp till 1300kr. Om du registrerar dig idag och sätter in 1300kr kommer du med andra ord ha 2650kr att spela för.

Utbudet på Mariabingo är mångsidigt, med det klassiska variantbingo följt av 75-bollars bingo, 90-bollars bingo och mönsterbingo har sidan vad som krävs för att tillfredställa den mest inbitne bingofantasten. Mariabingo erbjuder också många typer av chattspel, i dessa finns chansen att vinna extra pengar. Nöjer man sig inte där kan man helt enkelt gå vidare till Mariabingos casino-avdelning eller varför inte prova turen med en skraplott?

Servicen är hög både vad gäller betalningsmetoder, utbetalning och support. Vill man ha hjälp med något kan man antingen skriva ett email eller ringa men live-support systemet är väldigt smidigt och låter dig chatta live med kundtjänsten på Mariabingo. Chatten är öppen mellan 09.00-24.00 och email besvaras under samma tider, men vill man ringa måste man göra det mellan 10.00 och 22.00.

Skapa ditt konto hos Mariabingo här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *