Kategorier
Bingo Gratis Bingo-Pengar

LyckoBingo – Spela Bingo För 50 Kr Gratis!

Lyckobingo är en sida för oss som bara vill spela bingo och ta det lugnt, utan konstigheter. Sidan fungerar precis som man vill att en bingosida ska fungera. Med en enkel design och ett vinnande koncept erbjuder Lyckobingo de klassiska bingovarianterna, skraplotter och spelautomater.

Alla nya spelare får direkt efter registreringen 50kr att spela för och när man gör sin första insättning matchar Lyckobingo den med 200 %. De erbjuder också 50 % extra på din andra insättning på upp till 600kr.

Priset per bricka varierar men det lägsta priset är 50 öre. Lyckobingo kör regelbundet kampanjer och ibland kan man därför köpa en bricka för så lite som 10 öre. 75-bollar och 90-bollar är de stora bingospelen på Lyckobingo och det är också dessa som flest spelar. Chattvärdar håller ofta i chattspel där de slänger in extra bonusar och priset.

Betalningssytemet är enkelt och säkert, man kan sätta in pengar via kreditkort, moneybookers eller neteller. Kontaktar man kundtjänst, som för övrigt svarar i telefon dygnet runt, kan de även hjälpa till om man vill betala på något annat sätt.

Det finns ett väldigt stort utbud av spelautomater och jackpottspel, och Lyckobingo erbjuder just nu även en gratis skraplott varje dag vilket gör att man roa sig med mer än bara bingobollar.

Få dina 50 kronor helt gratis, skapa ditt konto hos LyckoBingo här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *