Kategorier
Bingo

JackpotJoy – Få 100 kr i bonus utan någon kampanjkod!

Jackpotjoy – den lilla bingosidan som kommit in och tagit alla med storm! Här hittar du bingo, slots, snabbvinster, videopoker och mycket mycket mer. Ta del av spännande kampanjer, jackpottar och en bra service på sidan som förvånar många men som få lämnar då dom en gång besökt den.

Som ny medlem får du en prova-på-bonus på 100kr och även som befintlig medlem kommer du kunna ta del av många erbjudanden som får dig att känna ett lite extra pirr i magen när du loggar in, bara klicka i att du vill ta del av deras nyhetsbrev så missar du aldrig en sekund av roligheterna som pågår på denna sida.

Jackpottarna växer lavinartat på denna sida, och du kan absolut vara en av dom som lyckas få dig en storvinst – chansen är allas. Skulle du undra något så kan du ringa de erfarna kundtjänstmedarbetarna varje dag under de 12 timmar dom har öppet samt att du alltid kan maila, här gör man sitt bästa för att du ska få så snabb och smidig service som möjligt.

Jackpotjoy - Bingoboy

Sidan är enkelt utformad och därför kommer du inte ha några problem att hitta det du letar efter, oavsett om det är ett bingospel du är nyfiken på eller allmän information. För lite inspiration skulle jag vilja tipsa dig om att läsa under Vinnare, här berättar storvinnarna om sina upplevelser och vad som ledde dom till de lite större summorna.

Du väljer bland många olika metoder för att göra en insättning, du kommer garantera att hitta något som passar dig – sen är det bara att spela på! Här hittar du dessutom en liten shop där du kan byta in poäng du samlar på dig mot pengar att spela för eller diverse andra roliga grejer. Jackpotjoy – när du vill ha det lite skoj!

Skapa ditt konto hos JackpotJoy gratis, klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *