Kategorier
Bingo

Gratis Pengar När Du Skapar Nytt Bingo-Konto

Caliberbingo är en riktigt fin bingosida, nytänkande och inspirerande. Man vill verkligen spela bingo när man besöker sidan vilket får ses som något positivt. Deras utbud är stort och man känner inte att man saknar något då man se vad som erbjuds. 90-bollars och 75-bollars bingo och därtill spelautomater, casino, arkadspel och skraplotter vilket är perfekt om man får för sig att prova något annat än bara bingo.

När man registrerar sig på Caliberbingo får man 50kr, och de matchar även den första insättningen man gör med 200 % på upp till 2000kr. Deras bonus är även så härlig att det matchar din andra insättning med 50 % på upp till 600kr.

Självklart finns det trevliga chattvärdar på Caliberbingo som liver upp chatten och ser till så att alla bingospelare har det så bra som möjligt. Chattspel som ju börjar bli standard finns alltså även på caliberbingo.

Supporten är bra, med bemanning på både telefon och mailsidan dygnet runt året runt är det bara ringa eller skicka ett mail om man vill ha hjälp! Och det erbjuds också bra alternativ vad gäller inbetalningar, kreditkort och diverse onlinelösningar, bland annat neteller och moneybookers. Caliberbingo är en bingosida med rätt kaliber, det är bara att spela!

Klicka här så kan du skapa ett nytt konto hos Caliberbingo direkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *