Kategorier
Bingo

Bingo med gratis bonus utan insättning, här får du 100 kr!

Vad vore livet utan bingo? Inte mycket för alla oss bingofantaster, det är helt klart! När man hittar en riktigt bra webbsida med bra bonus-erbjudanden så måste man ju bara ta tillfället i akt och ta del av bonusen, eller hur?

Rosa Bingo heter en webbsida som just nu ger dig 2 slags bonuserbjudanden som ny kund. Du får först en bonus när du registrerat dig, du behöver inte sätta in en enda krona av dina egna slantar för att få denna bonus. Och den består av hela 100 kr, rakt in på spelarkontot så det är bara att börja spela direkt.

Men sen finns det en annan bonus där du får 100% extra i insättningsbonus. Så släng in 200 kr och du får 400 kr att spela för, eller varför inte mer? Ju mer du sätter in desto större blir din bonus. Du kan sätta in ända upp till 2000 kr.

100 kr i bonus!

Rosa bingo har även en mycket trevlig kasinoavdelning med mängder av spelautomater och många andra slags spel som till exempel poker, blackjack och skraplotter kan ge glädje och spänning i flera timmar, glöm inte prova på den också när du är inloggad på webbsidan!

Spela för dina 100 kr hos Rosa bingo, klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *